Skip to content
+30 22410-33132 info@orthocenter.gr

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ορθοδοντικής

Ιδιαίτερη χαρά μας έχει δώσει, η προσθήκη στο ιατρείο μας ενός νέου τεχνολογικού “θαύματος”. Ο λόγος για τον ενδοστοματικό σαρωτή iTero Element.

Οι ενδοστοματικοί σαρωτές Tero έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ταχύτητα, αξιοπιστία και εξαιρετικές δυνατότητες απεικόνισης.

Ο νέος Intraoral Scanner iTero Element™, που κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2015, έχει σχεδιαστεί για να αποτυπώνει 6.000 καρέ ανά δευτερόλεπτο, με αποτέλεσμα σε λίγα μόλις λεπτά την 3D και υψηλού επιπέδου ακρίβειας (χωρίς χρήση σκόνης) ψηφιακή σάρωση των γνάθων, με αποτέλεσμα τη γρήγορη και σωστή εκτίμηση για το πλάνο θεραπείας του ασθενούς.

Οι αποτυπώσεις σε λίγα λεπτά μπορούνν αποσταλούν απευθείας σε εργαστήριο για τη κατασκευή ορθοδοντικών μηχανισμών (Invisalign – διαφανείς νάρθηκες, γλωσσικών μηχανισμών Win & Incognito) αλλά και εκμαγείων μειώνοντας το χρόνο αναμονής για την έναρξη της θεραπείας στο ελάχιστο.

Ο προσομοιωτής αποτελεσμάτων Invisalign (διαφανείς νάρθηκες) είναι μια εφαρμογή που τροφοδοτείται αποκλειστικά από τον ανιχνευτή iTero, και με την οποία οι ασθενείς μπορούν να αντιληφθούν και να δουν πως θα ναι τα δόντια τους στο τέλος της θεραπείας τους με Invisalign. Η διάταξη διπλής όψης τους επιτρέπει να δουν την τρέχουσα οδοντοστοιχία τους δίπλα στην προσομοιωμένη τελική τους θέση.

Σε συνδυασμό επίσης με CBCT scan και με το λογισμικό 3D Dolphin που διαθέτουμε μπορούμε να δημιουργήσουμε υψηλής ακρίβειας σχέδια θεραπείας σε ορθογναθικά περιστατικά.

Επίσημη ιστοσελίδα: www.itero.com

iTero® Element™ Scanner

Back To Top